Actueel nieuws

FOTOREPORTAGE PRIESTERJUBILEUM PASTOOR IVAN GARCIA

Klik op onderstaande link voor een fotoreportage van het 12 1/2 jarig priesterjubileum van pastoor Ivan Garcia.

en zet ook vooral uw geluid aan.

DAGTOCHT AMSTERDAM BEZOEK MUSEUM ONZE LIEVE HEER OP SOLDER

DONDERDAG 14 MAART 2019

Bijzonderheden:

• De reis is bedoeld voor de hele REGIO
    • Leeftijd  50+
    • Het is de bedoeling dat u zelf een lunchpakketje meeneemt.
    • De reis en de bezoeken zullen plaats vinden tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Dit i.v.m. groepsreiskaartjes die in de daluren mogen worden gebruikt.
    • Kosten: 25 euro
  • Opgave per mail Regiobreednoordkop@gmail.com of bij het parochiecentrum van Den Helder (0223-612550) o.v.v. uw naam en ‘dagtocht Amsterdam’
  • Het bedrag kunt u overmaken naar NL28 INGB000481897 tnv RK Par H M Sterre der Zee tbv regio breed. Graag uw naam en ‘dagtocht Amsterdam’ erbij vermelden.

Organisatie werkgroep regio Breed: