Actueel nieuws

KERKPROEVERIJ

In onze regio “de Noordkop” doen de diverse parochies ook in 2018 mee aan de  2e editie van  de kerkproeverij.

Nodig uw familie, vrienden, buren, collega’s hiervoor uit om hen te laten ervaren [proeven] waar u uw inspiratie vandaan haalt.

De kerk proeven, kan dat? Dat is misschien uw eerste gedachte bij het woord Kerkproeverij. Bij proeverij denk je aan eten en drinken, maar aan de kerk?

Toch is dat de gedachte achter deze uitnodiging om als parochiaan mensen mee te vragen om op zondag 9 september over de drempel van de kerk te stappen en mee te gaan naar deze plek die voor u belangrijk is.

Een plek waar u luistert naar oude woorden, geniet van de zang en het zelf meezingen, geniet van de rust. Een plek waar u inspiratie op doet, en waar u andere mensen ontmoet.

Die ervaring willen we graag delen met anderen. Met mensen die onbekend zijn met onze vieringen. Of het niet [meer] gewend zijn.

Daarom vragen we u om met deze uitnodiging uw familie, vrienden, buren, collega’s een unieke kans aan te bieden om eens van de sfeer van een viering in onze kerk te proeven.

U en uw gasten zijn van harte welkom (u bent natuurlijk iedere zondag welkom!) op zondag 9 september 2018 in de onderstaande kerk van RK Parochie Texel.

Na afloop van de viering is er nog de mogelijkheid om samen een kopje koffie, thee of limonade te drinken.

Johannes de Doper kerk

Molenstraat 34,

1791 DL Den Burg

Nodigt u ook iemand uit om mee te gaan op 9 september?

Om te ervaren [proeven] waardoor ik geïnspireerd wordt.

Info: www.rkparochietexel.nl & www.kerkproeverij.nl